Ελληνισμός πολύ πριν το 9.500 π.Χ.

Σόλωνας (639 - 559 π.Χ.) είχε επισκεφτεί τη Αίγυπτο, όπου εκεί οι ιερείς της Σάιδας του αποκάλυψαν τα πανάρχαια μυστικά που ήταν γραμμένα σε πλάκες με ιερογλυφικά αρχαιογράμματα. Οι ιερείς της Σάιδας, αρχαιοτάτης θρησκευτικής πρωτεύουσας της Αιγύπτου, είπαν στο Σόλωνα ότι οι Άτλαντες, ήρθαν από τα Δυτικά, από το μεγάλο ωκεανό.
Το ισχυρό έθνος των Ατλάντων, έγραφαν οι πλάκες που διάβαζαν οι ιερείς, κατέκτησε σχεδόν όλα τα παράλια των χωρών της Μεσογείου από βορρά και νότο κι΄ έφτασε μέχρι το Περσικό κόλπο, (9000 χρόνια πριν από την εποχή του Σόλωνα) επιχείρησαν να κατακτήσουν ολόκληρο τον κόσμο Οι Άτλαντες δεν κατόρθωσαν να κατακτήσουν την Αττική, γιατί τα στρατεύματά τους νικήθηκαν από τους Αθηναίους... επισης οι ιερεις της Σαιδας ειπαν στον Σολωνα για την δυναμη και τον πλούτο και τον υπερπολιτισμό που ειχαν οι Αθηναιοι πριν την καταστροφη απο καιρικα φαινομενα...

γραμμενα στον Πλατωνα "Τιμαιος κ Κριτιας"

και οι παρατηρησεις ειναι οι εξης...9.000 χρονια πριν τον Σολωνα δηλ περίπου 9500 χρονια πΧ οι Αθηναιοι ειχαν τεράστιο πολιτισμό, αξιο να σταματησει τους παντοδυναμους Ατλαντες, ποσα χρονια δηλ πριν απο το 9500 πΧ υπήρχαν???

τι πολιτισμο ειχαν αναπτυξει που εμεις, ακομα και ο Σολωνας δεν ηξερε???